Πλούσια σε βιταμίνες, φυτικές
ίνες και θρεπτικά συστατικά, τα παρακάτω λαχανικά είναι βόμβες υγείας,
αλλά δυστυχώς δεν τα βάζουμε τόσο συχνά στο πιάτο μας. Δείτε γιατί
πρέπει να αλλάξει αυτό.
Είναι… πάμπλουτες σε αντιοξειδωτικά, τα οποία και χρειαζόμαστε στη διατροφή για να καταπολεμήσουμε τις ελεύθερες ρίζες. Βρίσκονται στην εποχή τους και μέσα σε όλα ανακουφίζουν σε γαστρεντερικά προβλήματα και κάνουν καλό στα κόκαλα.
Σπαράγγια
Τα σπαράγγια είναι πλούσια σε φυλλικό οξύ, το οποίο κάνει καλό σε διάφορες περιπτώσεις που αφορούν καρδιακές παθήσεις, καρκίνο, Alzheimer, κατάθλιψη κ.ά. Δοκιμάστε τα ψητά με λάδι και αλατοπίπερο και βάλτε τα στη διατροφή σας πιο συχνά.
Σπανάκι
Το σπανάκι δεν έγινε τυχαία η δύναμη του Ποπάι, αφού μέσα στα φύλλα του περικλείει βιταμίνες A, B, C, φυτικές ίνες, σίδηρο, μαγγάνιο, ασβέστιο και φυλλικό οξύ. Όλα αυτά μεταφράζονται, μεταξύ άλλων, σε γερό ανοσοποιητικό, καλή λειτουργία της όρασης, δύναμη, ενέργεια και γερά κόκαλα. Από σήμερα κιόλας βάλτε το στη σαλάτα ή στην κατσαρόλα σας.
clickatlife.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.