Υλικά συνταγής
- 700γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές φέτες
- 2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- ½ φλιτζ. λευκό κρασί
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος) ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
- 60γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 60γρ. ανθότυρο τριμμένο
- ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.