Υλικά συνταγής
- 1 κιλό μπακαλιάρο παστό κομμένο σε κομμάτια ξαρμυρισμένο
- 1 ποτήρι μπύρα
- 1 ποτήρι αλεύρι
- 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.
grizosgatos.blog@gmail.com
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.