Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ: Στήνουν νέα hot-spots στην Αθήνα – Ο στρατός βάζει σκηνές για 800 πρόσφυγες στο πάρκο Τρίτση

Νέα hot-spots ετοιμάζονται στην Αττική. Το τέταρτο κατά σειρά κέντρο φιλοξενίας προσφύγων θα δημιουργηθεί στο Πάρκο Τρίτση. Σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσία του Γ.Γ. του υπουργείου, αποφασίστηκε να εγκατασταθούν στο χώρο 800 άτομα.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, θα στηθούν 100 σκηνές των 8 ατόμων μαζί με τις απαραίτητες βοηθητικές εγκαταστάσεις.
Αρχικά, υπολογίζεται ότι τον πρώτο μήνα θα φιλοξενηθούν περίπου 1.000 άτομα, ενώ στην έκταση των 70 στρεμμάτων θα παραμείνουν πρόσφυγες και μετανάστες για έξι μήνες.
Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει, ενώ στο χώρο βρίσκονται ήδη τοπογράφοι και μηχανικοί του στρατού.
Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην Ειδοδμένη είναι ασφυκτική και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι 7.000 πρόσφυγες είναι αντίξοες. Το πρωί της Δευτέρας άνοιξαν τα σύνορα, προκειμένου να περάσουν μόλις 50 πρόσφυγες, με αποτέλεσμα να επικρατεί χάος.
Παράλληλα, προχωράει με εντατικούς ρυθμούς η μετατροπή του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού σε καταυλισμό μεταναστών και προσφύγων.
crashonline.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com