Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δέκα περιπτώσεις παιδιών που μεγάλωσαν από ζώα.Video

από την Ελένη Βασιλοπούλου, δημοσιογράφο
Αν έχετε διαβάσει Ράντγιαρντ Κίπλινγκ το «Βιβλίο της Ζούγκλας», είστε πιθανώς εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι ο ήρωας του βιβλίου, o Μόγλης ανατράφηκε από τους λύκους.
Υπάρχει όμως και ο γνωστός Ταρζάν, ο οποίος ανατράφηκε από πιθήκους, και όταν συνάντησε τους άλλους ανθρώπους σαν κι αυτόν, αγωνίστηκε για να προσαρμοστεί και να επικοινωνήσει μαζί τους, να κατανοήσει την ανθρώπινη συμπεριφορά και την σκέψη… στο τέλος τα κατάφερε!
Ακόμη και αν τα μυθιστορήματα αποτελούν ένα έργο φαντασίας, η ιδέα των παιδιών που μεγαλώνουν με ζώα δεν είναι άγνωστη και πράγματι έχει συμβεί ακόμα και στις μέρες μας.
Παιδιά που μεγάλωσαν με ζώα, συνήθως τα αποκαλούν «άγρια παιδιά», έναν όρο που τον αποδίδουμε κυρίως στα άγρια ζώα.
Έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά παιδιών που εγκαταλείφθηκαν ή έχασαν την επαφή με την ανθρώπινη φυλή και μεγάλωσαν με ζώα. Στην διαδικασία της επανένταξης τους, φαίνεται ότι αυτά τα παιδιά έχουν χάσει την ανθρώπινη συμπεριφορά και κάθε του κίνηση ακόμη και οι ήχοι που βγάζουν, θυμίζουν ζώο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα παιδιά αποστέλλονται σε μια κλινική ή νοσοκομείο για θεραπεία και την προσαρμογή τους στην ανθρώπινη κοινωνία. Οι πιο θλιβερές περιπτώσεις, είναι τα παιδιά που μεγάλωσαν με τους γονείς, αλλά εκείνοι τα παραμέλησαν και τα παράτησαν στο έλεος του Θεού, ως αποτέλεσμα να μεγαλώσουν δίπλα σε ζώα.
Στο βίντεο που θα δείτε, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 10 περιπτώσεις παιδιών που μεγάλωσαν από: λύκους, σκύλους, πουλιά, ή από άλλα ζώα.
Για παράδειγμα, ένα κορίτσι στην Καμπότζη εξαφανίστηκαν στη ζούγκλα το 1979, και δεν βρέθηκε μέχρι το 2007. Όταν εντοπίστηκε κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να προσαρμοστεί στην κοινωνία και να ζήσει μια φυσιολογική ανθρώπινη ζωή, στην πρώτη ευκαιρία όμως, έτρεξε μακριά, πήγε πίσω στη ζούγκλα όπου πιθανότατα ένιωθε ασφαλείς και πιο άνετη.
Ένα κορίτσι στην Ουκρανία μεγάλωσε από σκυλιά, και παρά το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη υποστήριξη ψυχολογική και κλινική σε πολλά νοσοκομεία και κλινικές, εκείνη δήλωσε, ότι νιώθει πιο άνετα με τα σκυλιά αντί των ανθρώπων.
Στα βίντεο καταγράφονται 10 περιπτώσεις «άγριων παιδιών».

 votegreece.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com