Υλικά συνταγής
- 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 40ml ελαιόλαδο
- 1 αυγό
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- ½ κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1 κ.γ. ρίγανη
- αλάτι
- ελαιόλαδο για το άλειμμα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.
grizosgatos.blog@gmail.com
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.