Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες μέρες-Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν?

Καταιγίδες ήδη εκδηλώνονται σήμερα σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας ,ωστόσο από αύριο Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο τα φαινόμενα σε κάποιες περιοχές θα είναι έντονα. Οι μπόρες και οι ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλώνονται το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο την Μακεδονία,την δυτική και κεντρική Στερεά αλλά και την δυτική&κεντρική Πελοπόννησο.

Παρασκευή-Σαββατοκύριακο 5-7/6/2015

Δείτε αναλυτικά ανα περιοχή : 

Πιο αναλυτικά περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας-Ευρυτανίας-Άρτας-Ιωαννίνων-Φλώρινας-Κοζάνης-Γρεβενών-Καστοριάς μέχρι και την Πέλλα-Πιερία-Ημαθία και το νομό Θεσσαλονίκης θα δεχτούν έντονα φαινόμενα (πιθανότητα και για χαλαζοπτώσεις). Ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στην Ηλεία και την Μεσσηνία και την Αρκαδία-Κορινθία.
Μεσημεριανές μπόρες-καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στην ανατολική Μακεδονία-Θράκη την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο .
Όσον αφορά τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα έχουμε κάποιες βροχές-καταιγίδες  τις πρωινές ώρες από το ύψος της Χαλκιδικής-στις Σποράδες-την ανατολική Μαγνησία -Εύβοια και ανατολική Στερεά Eλλάδα . Μέσα στην ημέρα θα βελτιώνεται ο καιρός σε αυτές τις περιοχές.
Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στην Ρόδο και πιθανότητα και στα ορεινά της Κρήτης. 

Όσον αφορά την Αττική δεν αναμένονται βροχές την Παρασκευή και το Σάββατο καθώς θα έχομε βορειοανατολικούς ανέμους με πιθανότητα την Κυριακή το πρωί μόνο να έχουμε κάποιες ασθενείς βροχές με έμφαση τα βόρεια τμήματα του νομού. 

weather-in-greece.gr 

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com