Υλικά συνταγής
- 4 φιλέτα σολομού (250γρ./το καθένα)
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ λεμόνι (ο χυμός του)
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. βασιλικός (ψιλοκομμένα φύλλα)
για τη σως
- ½ κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ κ.γ. αλάτι
- 1 κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
- 1 κ.γ. κάρυ σε σκόνη
- 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
- 1 κ.γ. κοφτό πιπέρι κόκκινο καυτερό ή μπούκοβο
- 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
- ½ ώριμη μπανάνα κομμένη σε φέτες
- 150ml γάλα καρύδας
- 1 λάιμ (ο χυμός του)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.