Υλικά συνταγής
- 3 ασπράδια αυγού
- 3 κ.σ. ανθότυρο τριμμένο
- 2 κ.σ. βασιλικός και ρίγανη ψιλοκομμένα
- ½ κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- ¼ κ.γ. σκόνη σκόρδου
- αλάτι (προαιρετικά)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.