Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μεγαλύτεροι οι δράκοι στην 6η σεζόν του Game of Thrones!

Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν του «Game of Thrones» , το Yahoo πήρε συνέντευξη από τον υπεύθυνο των VFX, Joe Bauer και τον σύμβουλο προσθετικών, Barrie Gower, και μίλησαν κυρίως για την 6η σεζόν.
Σύμφωνα με τον Bauer, στην επόμενη σεζόν, θα δούμε μέρη που ακόμα δεν έχουν δείξει ενώ οι δράκοι της Khaleesi, όχι μόνο θα έχουν περισσότερο χρόνο στη οθόνη, αλλά και το μέγεθός τους θα διπλασιαστεί.
Από την άλλη, ο Gower ήταν πιο κρυπτικός, ιντριγκάροντας για μία σκηνή που κανονικά έπρεπε να παιχτεί στην 3η σεζόν αλλά το HBO, συνεχώς το άλλαζε με αποτέλεσμα να μεταφέρεται κάθε φορά στην επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τον Gower, αυτή η σκηνή ανήκει επίσημα στην 6η σεζόν, αλλά δε προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις...




 Πηγή: moviemonsters.gr

gameofthrones-grfans.com
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com