Υλικά συνταγής
για το παντεσπάνι (2 τεμάχια)
- 2 φλιτζ. ζάχαρη
- 1 ¾ φλιτζ. αλεύρι
- ¾ φλιτζ. κακάο
- 1½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1½ κ.γ. μαγειρική σόδα
- 1 κ.γ αλάτι
- 2 αυγά
- 1 φλιτζ.γάλα
- ¼ φλιτζ. φυτικό λάδι
- 2 κ.γ. βανίλια
- ¼ φλιτζ. βραστό νερό
για τη γκανάζ
- ½ φλιτζ. βούτυρο
- ⅔ φλιτζ. κακάο
- 3 φλιτζ. άχνη ζάχαρη
- ⅓ φλιτζ. γάλα και λίγο επιπλέον αν χρειαστεί
- 1 κ.γ. βανίλια
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.