Υλικά συνταγής
- 8-10 κεφάλια αγκινάρας φρέσκα ή κατεψυγμένα
- 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 ντομάτα κομμένη κονκασέ
- 1 καρότο τριμμένο
- ½ φλιτζ. κρασί λευκό
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- αλάτι
- πιπέρι
- 1½ δόσεις σάλτσα μορνέι
- 1 κ.σ. βούτυρο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.