Υλικά συνταγής
- 500γρ. φιογκάκια
- 2 κλαδάκια δενδρολίβανο
- 1-2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.
grizosgatos.blog@gmail.com
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.