Υλικά συνταγής
- 1½ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- ¼ κ.γ. αλάτι
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 2 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1¼ φλιτζ. γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 βανίλια
- 3 κ.σ. βούτυρο ανάλατο λιωμένο
- ελαιόλαδο για το τηγάνι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.