Υλικά συνταγής
- 60γρ. βούτυρο
- 75γρ. αλεύρι
- 720ml γάλα
- 10 κρόκοι αυγών
- 10 ασπράδια αυγών
- 300γρ. σπανάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- ½ ματσάκι άνηθος
- 85γρ. γραβιέρα Κρήτης τριμμένη
- ½ φλιτζ. τριμμένο κεφαλοτύρι
- βούτυρο για να αλείψουμε τα πυρεξάκια
- 1κ.γ. μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.