Υλικά συνταγής
- 1½ κιλό τηγανιά χοιρινή
- 1 κιλό πράσα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ρίγανη αποξηραμένη
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- ½ πορτοκάλι (ο χυμός του)
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.