Υλικά συνταγής
- 250γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 φλιτζ. μαύρη ζάχαρη
- ¼ κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
- ½ φλιτζ. μελάσα ή μέλι
- 3 κ.γ. κανέλα
- 4-5 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο ή 1 κ.σ. σκόνη
- βούτυρο για το ταψί
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.