Οι αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας δρουν
αποτελεσματικά κατά της δημιουργίας των σπυριών, ενώ το γάλα προσφέρει
απαλή απολέπιση, ενυδατώνουν, μαλακώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα.
Υλικά:
1 κουταλιά σούπας σόδα μαγειρικής
3 κουταλιές σούπας γάλα πλήρες ή γιαούρτι ή κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Αναμείξτε τα δυο υλικά σε ένα μπολ και το scrub σας είναι έτοιμο.
Εφαρμογή:
Απλώστε το scrub σε όλο το πρόσωπο, κάντε απαλές, κυκλικές κινήσεις, προσέξτε να μην ερεθίσετε το δέρμα σας με το έντονο τρίψιμο. Επιμείνετε λίγο περισσότερο στις περιοχές όπου εμφανίζονται τα μαύρα στίγματα όπως μύτη και πηγούνι. Στη συνέχεια αφήστε το scrub να κάτσει για 10 λεπτά (χωρίς τρίψιμο) και στη συνέχεια ξεπλυθείτε.
Η σόδα μαγειρικής έχει αντιβακτηριδιακή και αντισηπτική δράση, με αποτέλεσμα να δρα κατά την δημιουργία σπυριών.
Το γάλα (το γιαούρτι και η κρέμα γάλακτος) προσφέρουν απαλή απολέπιση, ενυδατώνουν, μαλακώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα.
Αν έχετε ήδη σπυράκια στο πρόσωπο ή ακμή, απλώστε το μείγμα χωρίς τρίψιμο και αφήστε το να κάτσει στο δέρμα για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλυθείτε.
Υλικά:
1 κουταλιά σούπας σόδα μαγειρικής
3 κουταλιές σούπας γάλα πλήρες ή γιαούρτι ή κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Αναμείξτε τα δυο υλικά σε ένα μπολ και το scrub σας είναι έτοιμο.
Εφαρμογή:
Απλώστε το scrub σε όλο το πρόσωπο, κάντε απαλές, κυκλικές κινήσεις, προσέξτε να μην ερεθίσετε το δέρμα σας με το έντονο τρίψιμο. Επιμείνετε λίγο περισσότερο στις περιοχές όπου εμφανίζονται τα μαύρα στίγματα όπως μύτη και πηγούνι. Στη συνέχεια αφήστε το scrub να κάτσει για 10 λεπτά (χωρίς τρίψιμο) και στη συνέχεια ξεπλυθείτε.
Η σόδα μαγειρικής έχει αντιβακτηριδιακή και αντισηπτική δράση, με αποτέλεσμα να δρα κατά την δημιουργία σπυριών.
Το γάλα (το γιαούρτι και η κρέμα γάλακτος) προσφέρουν απαλή απολέπιση, ενυδατώνουν, μαλακώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα.
Αν έχετε ήδη σπυράκια στο πρόσωπο ή ακμή, απλώστε το μείγμα χωρίς τρίψιμο και αφήστε το να κάτσει στο δέρμα για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλυθείτε.
Ομάδα neadiatrofis.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.