Υλικά συνταγής
για το μπακλαβά
- 1 φλιτζ. χουρμάδες ψιλοκομμένοι
- 1 φλιτζ. δαμάσκηνα ψιλοκομμένα
- 2 φλιτζ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
- 2 φλιτζ. αμυγδαλόψιχα
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 κ.γ. γαρίφαλο τριμμένο
- ½ φλιτζ. μπράντι ή κονιάκ
- 2 ποτήρια φυτίνη λιωμένη
για το σιρόπι
- 3 φλιτζ. νερό
- 4 φλιτζ. ζάχαρη
- 1 λεμόνι (ο χυμός του )
- 1 ξύλο κανέλας
- 3 κ.σ. κονιάκ
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.