Υλικά συνταγής
- 1 κιλό χταπόδι
- 12 αγκινάρες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό κομμάτι)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 καρότο τριμμένο
- ½ φλιτζ. άνηθος (ψιλοκομμένα φύλλα)
- 1 σφηνοπότηρο ξύδι
- 1 φύλλο δάφνης
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια (ο χυμός τους)
- αλάτι
- 5-6 κόκκοι πιπέρι
- πιπέρι μαύρο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.