Υλικά συνταγής
- 2 κιλά φιλέτα μπακαλιάρου
- 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 1 κιλό πράσα κομμένα σε ροδέλες πάχους 4 εκατοστών
- 500γρ. καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 3-4 λεμόνια (ο χυμός τους)
- 2 ποτήρια νερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- ½ ματσάκι μαϊντανός
- 1 κλαδάκι ρίγανη
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.