Υλικά συνταγής
για το κέικ
- 4 φλιτζ. αλεύρι κοσκινισμένο
- 3κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο και λίγο για το άλειμμα του ταψιού
- ½ φλιτζ. ζάχαρη
- ½ φλιτζ. μπράντι
- ½ φλιτζ. λευκό γλυκό κρασί
- 1 φλιτζ. καρυδόψιχα τριμμένη
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
για το σιρόπι
- 3 φλιτζ. ζάχαρη
- 3 φλιτζ. νερό
- ½ λεμόνι (ο χυμός του)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.