Υλικά συνταγής
- 250γρ. φακές
- 1 φλιτζ. ρύζι μπονέτ
- 2½ φλιτζ. νερό
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 30γρ. μανιτάρια βολίτες (ή πορτσίνι) αποξηραμένα
- 100γρ. μανιτάρια αγάρικα σε φέτες (φρέσκα)
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες
- ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πρέζα κύμινο
- βινεγκρέτ πορτοκαλιού
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.