Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μισός Θεός, μισός σουβλάκι, V for Varoufaki: Ο Γιάνης παλεύει με τους Γερμανούς σε ένα βίντεο - απόλαυση

 Ο χαμένος γιος του Δία, τα βάζει με τους Γερμανούς, καβαλάει τη μηχανή του και σαν ροκ σταρ, τρομάζει την Ευρώπη. Όλα αυτά, σε ένα απίστευτο χιουμοριστικό βίντεο από το γερμανικό ZDF (Vid)

Το γερμανικό ZDF "συστήνει" τον Γιάνη Βαρουφάκη στο κοινό της χώρας της Μέρκελ, με ένα απίστευτα απολαυστικό και φυσικά, χιουμοριστικό τρόπο.
Ο πρωταγωνιστής μοιάζει με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών και εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ την ώρα που ο τραγουδιστής μιλάει για εκείνον με στίχους που προκαλούν άφθονο γέλιο.
Τα βέλη πάνε τόσο προς τους Γερμανούς πολιτικούς, αλλά και προς τον ίδιο τον Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος εμφανίζεται σαν ένας "αδίστακτος και χαμένος γιος του Δία", που ήρθε να ταράξει τα νερά, κυρίως με το στυλ του.
"Μισός Θεός, μισός σουβλάκι", "κάθε φορά που γελάει ένας άγγελος πεθαίνει", "είναι φίλοι στο Facebook με τον Voldemort, ξέρει και μπουζούκι", είναι μερικά από τα σχόλια της εκπομπής NEO MAGAZIN ROYALE του ZDF.
Στο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube υπάρχει και το μήνυμα:
"Αγαπητοί Έλληνες, ήρθε η ώρα, μας καταφέρατε. Πάρτε τα λεφτά μας, πάρτε και την Χελένε Φίσερ, μα σας παρακαλούμε να μας απαλλάξετε μας από αυτόν τον Υπουργό - Ηρακλή. Άντε, τον Κώστα Κορδάλη τον ανεχόμαστε, αλλά ως εκεί η χάρη μας! - http://neomagazinroyale.de".
Ο Κώστας Κορδάλης είναι Έλληνας τραγουδιστής που έκανε καριέρα στην Γερμανία ενώ η Χελένε Φίσερ είναι Γερμανίδα pop star.

Η απολαυστική σάτιρα του V for Varoufakis:

 news247.gr

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com