Υλικά συνταγής
- 500γρ. πένες ριγέ
- 500γρ. μπρόκολο
- 2 καρότα
- ½ φλιτζ. βολίτες αποξηραμένοι
- ½ φλιτζ. κανθαρέλες αποξηραμένοι
- 400ml κρέμα γάλακτος light
- 60ml ελαιόλαδο
- 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.