Υλικά συνταγής
για τη μους
- 300γρ. λευκή κουβερτούρα
- 150ml γάλα πλήρες
- 200ml κρέμα γάλακτος πλήρης
- 5γρ. φύλλα ζελατίνης
- 1 πρέζα κανέλα (προαιρετικά)
- 1 βανίλια σκόνη
για την επικάλυψη
- 2 φλιτζ. φράουλες κομμένες σε τέταρτα
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1 σφηνοπότηρο μπράντι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.