Υλικά συνταγής
- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 125ml λευκό κρασί
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και περασμένες από μούλτι
- 2 κ.σ. ντοματοπελτές
- ½ κ.γ. ζάχαρη
- 2 γαρίφαλα
- 2 φύλλα δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.