Υλικά συνταγής
- 1 κιλό φιλετάκια κοτόπουλου κομμένα σε λωρίδες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ φλιτζ. λευκό κρασί
- 1 φλιτζ. ζωμός κότας
- ½ φλιτζ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
- ½ φλιτζ. ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 μικρό κρεμμύδι πολτοποιημένο
- 1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.