Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αγνώριστη η Κέιτ Μίντλεντον από το photoshop -Ενα περιοδικό το παράκανε ~ εικόνες

Διανύοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Κέιτ Μίντλεντον εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο λαμπερή και φρέσκια. Το αντίθετο συμπέραναν όμως όσοι είδαν τη φωτογραφία της από τη συγκεκριμένη δημόσια εμφάνιση σε περιοδικό της Αυστραλίας.
Η 33χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ ήταν εντελώς διαφορετική στο εξώφυλλο του Woman's Day, καθώς οι άνθρωποι του περιοδικού είχαν επεξεργαστεί τόσο πολύ τη φωτογραφία της με Photoshop, που στο τέλος το μακιγιάζ της ήταν πιο έντονο, το χρώμα των ματιών της πιο ανοιχτό, ενώ ακόμη και τα σκουλαρίκια της ήταν πιο λαμπερά!


Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα περιοδικό το παράκανε με το Photoshop σε ό,τι αφορά την Μίντλεντον. Το Σεπτέμβριο του 2012, όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, η αμερικανική έκδοση του Star την παρουσίασε με μεγαλύτερη κοιλιά, για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι η δούκισσα περίμενε δίδυμα.

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com