Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δασκάλα χτυπάει και ρίχνει κάτω παιδί που έφτυσε το φαγητό του ~ βίντεο

Ένα βίντεο σοκ κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από σχολείο της Κορέας όπου φαίνεται μία δασκάλα να χτυπάει παιδί που αρνήθηκε να φάει το φαγητό του!
Το περιστατικό συνέβη σε παιδικό σταθμό της Σεούλ. Στο βίντεο φαίνεται αρχικά το μικρό κοριτσάκι να δοκιμάζει μία μπουκιά από το φαγητό του, το οποίο περιέχει λάχανο. Το μικρό κοριτσάκι φτύνει τη μπουκιά, είναι ένα περιστατικό που όλοι μας, είτε είμαστε γονείς, είτε όχι την έχουμε ζήσει, σίγουρα το έχουμε κάνει και σαν παιδιά οι ίδιοι.
Αυτό που ακολουθεί όμως είναι ένα πάρα πολύ δυνατό χαστούκι που ρίχνει στο πάτωμα το παιδί. Το χτύπημα της δασκάλας ήταν κάτι παραπάνω από σκληρό. Το απίστευτο είναι ότι τα υπόλοιπα παιδάκια μένουν να παρακολουθούν αποσβολωμένα γεγονός που οδηγεί τους υπεύθυνους στην υποψία ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η δασκάλα αντιδρούσε με τον τρόπο αυτό. Όπως ήταν φυσικό η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στη γυναίκα και τώρα διενεργεί έρευνα.

koolnews.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com