Υλικά
• 4 -5 μέτριες πατάτες
• 200 γρ. γκούντα τριμμένη
• 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
• 3 φέτες πάριζα κομμένη σε κυβάκια
• ½ πιπεριά ψιλοκομμένη
• ρίγανη
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες όπως τις τηγανιτές.
Όταν ετοιμαστούν, τις στραγγίζουμε και τις στρώνουμε σε ταψάκι πίτσας. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και έπειτα απλώνουμε τη γκούντα, την πάριζα, την πιπεριά και τέλος το κεφαλοτύρι.
faghta-giagias
• 4 -5 μέτριες πατάτες
• 200 γρ. γκούντα τριμμένη
• 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
• 3 φέτες πάριζα κομμένη σε κυβάκια
• ½ πιπεριά ψιλοκομμένη
• ρίγανη
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες όπως τις τηγανιτές.
Όταν ετοιμαστούν, τις στραγγίζουμε και τις στρώνουμε σε ταψάκι πίτσας. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και έπειτα απλώνουμε τη γκούντα, την πάριζα, την πιπεριά και τέλος το κεφαλοτύρι.
faghta-giagias
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.