Υλικά συνταγής
- 1½ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ⅓ φλιτζ. κακάο άγλυκο
- 1 φλιτζ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. μπέικιν
- ½ κ.γ. αλάτι
- 1 φλιτζ. νερό
- 5 κ.σ. ηλιέλαιο
- 1½ κ.γ. υγρή βανίλια
- 1 κ.σ. λευκό ξύδι ή μηλόξυδο
- άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.