Υλικά συνταγής
- 600 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο (4 εκ. περίπου κάθε κομμάτι)
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 400ml ζωμός κότας
- 400ml χυμός ρόδι (φυσικός)
- 1 ρόδι
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.
grizosgatos.blog@gmail.com
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.