Υλικά συνταγής
για τις κοτολέτες
- 4 κοτολέτες χοιρινές (πολύ καλά χτυπημένες)
- 100γρ. βούτυρο
- 2 αυγά
- 100γρ. αλεύρι
- 200γρ. τριμμένη φρυγανιά
- αλάτι
- 1 λεμόνι
για τη σάλτσα τυριών
- 50γρ. βούτυρο
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 φλιτζ. γάλα
- ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- ½ φλιτζ. τσένταρ
- ½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κ.γ. μουστάρδα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.