Υλικά συνταγής
- 1 κολοκύθα κίτρινη (καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους)
- 4 κ.σ. εξαιρ. παρθένο ελαιόλαδο
- 1κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 κλωναράκι σέλερι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 γλυκοπατάτα σε κύβους
- 1 μήλο ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
- 2 φλιτζ. ζωμός κότας
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας
- 1 κ.γ. κανέλα
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ψημένοι σπόροι κολοκύθας για το σερβίρισμα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.