Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Βελτιώνεται ο καιρός και επιστρέφουν οι λιακάδες

Καλά είναι τα νέα του καιρού για τις επόμενες ημέρες καθώς όλα δείχνουν οτι θα ακολουθήσουν 4 ημέρες με ήλιο και καλοκαιρία σε όλη τη χώρα. 

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών που κόστισαν τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και προκάλεσαν πολλά προβλήματα σε σπίτια και καλλιέργειες, υψηλές πιέσεις έρχονται να καλύψουν τη νοτιοανατολική Μεσόγειο και τη χώρα μας, καθιστώντας τον καιρό αίθριο.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών θα είναι το κρύο το βράδυ και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά και ο μαλακός καιρός το μεσημέρι. Ενδεικτικά, οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται μεταξύ 3 και 14 βαθμών στα βόρεια, 4 με 16 βαθμών στα κεντρικά και τα νότια τμήματα και 12 με 17 στα νησιωτικά τμήματα. Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, τα πρωινά θα επικρατεί παγετός και λόγω της αυξημένης σχετικής υγρασίας θα σχηματίζεται πάχνη.
Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις πρωινές ομίχλες σε κλειστές ηπειρωτικές λεκάνες και σε παραθαλάσσιες περιοχές από το Σάββατο και μετά. Δεν αποκλείεται σε πεδινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας η ομίχλη να μην διαλύεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Οι βόρειοι άνεμοι στα πελάγη που το Σάββατο θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο, θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ από την Κυριακή και μετά. 

Νέα μεταβολή του καιρού με βροχές φαίνεται από την Τετάρτη 17/12. 

Επιμέλεια meteo-news.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com