Υλικά συνταγής
- 4 κότσια χοιρινά (περίπου 1500γρ. το ένα)
- 3-4 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 4 καρότα κομμένα στα τέσσερα
- 1 λεμόνι (ο χυμός και το ξύσμα του)
- 1 πορτοκάλι (ο χυμός και το ξύσμα του)
- 4 κ.σ. χοντρό αλάτι
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.