Υλικά συνταγής
- 1 κιλό ψαρονέφρι χοιρινό (κομμένο σε φιλέτα)
- ½ κιλό γλυκοπατάτες (κομμένες κυδωνάτες μεγάλες)
- 3 μήλα κομμένα στα 4
- 1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2 κλαδάκια δενδρολίβανο
- 2 φύλλα δάφνης
- 4 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 φλιτζ. μηλόξυδο
- 2 κ.σ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.