Υλικά συνταγής
για το κέικ
- 2 φλιτζ. καρότο τριμμένο
- 2 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1½ κ.γ. μπέικιν σόδα
- 1½ κ.γ. αλάτι
- 2 κ.γ.κανέλα
- 2 κ.γ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
- 2 φλιτζ. ζάχαρη
- 1½ φλιτζ. ηλιέλαιο
- 4 αυγά
- 1 φλιτζ. ανανάς ψιλοκομμένος
- 1 φλιτζ. φλέικς καρύδας
- ½ φλιτζ. καρύδια σπασμένα
- 1 φλιτζ. σταφίδες
για την κρέμα
- 450γρ. τυρί κρέμα
- 120γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ.γ. βανίλια
- 2½ φλιτζ. άχνη ζάχαρη
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.