Υλικά συνταγής
- 2 φλιτζ. ρύζι μπονέτ
- 5 φλιτζ. ζωμός κότας ή λαχανικών
- 250γρ. συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε ζάρια
- 2 σφηνοπότηρα κρασί λευκό
- 8 κάστανα βρασμένα
- 3 κ.σ σταφίδα ξανθή
- 3 κ.σ. κουκουνάρι
- 1 πρέζα κανέλα
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.