Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο Kevin Spacey κοντράρει τον Jimmy Fallon στις μιμήσεις

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Kevin Spacey ήταν καλεσμένος του δαιμόνιου, Αμερικανού παρουσιαστή, Jimmy Fallon. Δείτε τι ακολούθησε!
Επιμέλεια: Εύη Κιόρρι
Τον Kevin Spacey, είχε καλεσμένο στην εκπομπή του, ο Jimmy Fallon. Οι δυο τους, στο επεισόδιο για το Halloween, μιμήθηκαν διασημότες από τον χώρο από του κινηματοργάφου και τον χώρο της πολιτικής. Παίζοντας, λοιπόν, το επιτυχημένο παιχνίδι της εκπομπής " Ο τροχός των εντυπώσεων", ο καθένας τους κλήθηκε να μιμηθεί μια διασημότητα τη φορά.
Μια από τις μιμήσεις του Spacey, ήταν αυτή του  πρώην παρουσιαστή του “Tonight Show”, Johnny Carson, για το πως θα εμφανιζόταν αν βρισκόταν σε ένα πάρτυ μεταμφιεσμένων, λέγοντας: " Πολλοί άνθρωποι ντύνονται σαν φαντάσματα, τέρατα, μάγισσες και βρυκόλακες, εγώ όμως αποφάσισα να ντυθώ σαν το πιο τρομακτικό πλάσμα του κόσμου, την πρώην γυναίκα μου."
Εν τω μεταξύ, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιμηθεί τη φωνή του παρουσιαστή για να μπορεί να εξασφαλίζει είσοδο σε ορισμένα κλάμπ!
Πάντως η μονομοχία, ήταν εντυπωσιακή και αμφίρροπη και προκάλεσε άφθονο γέλιο!
Πηγή: TheWrap
news247.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com