Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ψαρόσουπα με κρόκο Κοζάνης

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό ψάρι (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή μπαρμπούνια)
  • 500γρ. πετρόψαρα (χάνο, γύλο, δράκαινα, καπόνια)
  • ⅓ κ.γ. κρόκος Κοζάνης
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
  • 2 πατάτες κομμένες σε ζάρια
  • 1 φινόκιο καθαρισμένο και χοντροκομμένο
  • 2 λεμόνια (ο χυμός τους)
  • ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com