Υλικά συνταγής
- 1 κιλό ψάρι (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή μπαρμπούνια)
- 500γρ. πετρόψαρα (χάνο, γύλο, δράκαινα, καπόνια)
- ⅓ κ.γ. κρόκος Κοζάνης
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
- 2 πατάτες κομμένες σε ζάρια
- 1 φινόκιο καθαρισμένο και χοντροκομμένο
- 2 λεμόνια (ο χυμός τους)
- ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.