Υλικά συνταγής
- 3 φιλέτα αντζούγιας λιωμένα
- 4 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- ⅓ φλιτζ. μαϊντανός (ψιλοκομμένα φύλλα)
- ⅓ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- ⅓ κ.γ. σκόρδο σκόνη ή 1 σκελίδα λιωμένη
- 2 κ.σ. ξύδι καλής ποιότητας
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.