Υλικά συνταγής
- 1 φυλλο σφολιάτας
- 300γρ. τυρί φέτα
- ½ κ.γ. πιπέρι
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 2 αυγά (1 ολόκληρο και 1 ασπράδι)
- 15 ελιές χωρίς κουκούτσι
- 2 κ.σ. παπαρουνόσπορος
- 4 κ.σ. γάλα και λίγο ακόμη για άλειμμα
- 1 κ.σ. βούτυρο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.