Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Εμείς και το Ισλάμ ~ Αξίζει να το διαβάσετε

Εμείς και το Ισλάμ
Ένα ενδιαφέρον κείμενο που έγραψε ο Jiggs McDonald, NHL Hall of Fame broadcaster!

«Eίμαι πραγματικά μπερδεμένος, για το ό,τι τόσοι πολλοί, από τους φίλους μου, είναι αντίθετοι στο να κτισθεί άλλο ένα τζαμί, στο Τορόντο.
Νομίζω, ότι στόχος του κάθε πολίτη θα πρέπει να είναι η ανεκτικότητα, ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων.
Έτσι, θα πρέπει να επιτραπεί το κτίσιμο ενός ακόμη τζαμιού, προκειμένου να δείξουμε την ανεκτικότητα μας.

Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο προτείνω, επίσης, να ανοίξουν, δίπλα στο τζαμί, δύο νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως. Με αυτόν τον τρόπο, θα δοθεί η ευκαιρία, στους μουσουλμάνους να δείξουν - και αυτοί - την δική τους ανεκτικότητα.
Το ένα κέντρο θα είναι για «αδελφές» και θα ονομάζεται «Turban Cowboy» και το άλλο θα είναι για στριπτιζέρς και θα ονομάζεται "You Μέκκα Me Hot".

Στην δίπλα πόρτα, προτείνω, επίσης, να ανοίξει ένα κρεοπωλείο, που θα ειδικεύεται στο χοιρινό κρέας και, δίπλα σ' αυτό, ένα εστιατόριο - μπάρμπεκιου, με χοιρινό κρέας, σε ανοιχτό λάκκο, που θα ονομάζεται "τα παιδάκια του Ιράκ». Απέναντι, προτείνω να ανοίξει ένα κατάστημα εσωρούχων, που θα ονομάζεται "Η Victoria φανερώνει τα μυστικά της», όπου, στην βιτρίνα του, σέξι μανεκέν θα επιδεικνύουν αυτά τα ....μυστικά...
Δίπλα στο κατάστημα εσωρούχων, προτείνω να ανοίξει ένα κατάστημα παιχνιδιών σεξ, για ενήλικες, με την ονομασία: "Koranal γνώση» και με την ονομασία αυτή να αναβοσβήνει, με φώτα νέον και, ακριβώς δίπλα, να ανοίξει μια κάβα, που να ονομάζεται Morehammered. ".

Έτσι, θα προωθήσουμε όλοι μας την ανεκτικότητα και εσείς, για να προωθήσετε την δική σας, θα πρέπει να αναδημοσιεύσετε αυτό το κείμενο.

Ας κάνουμε, όμως, μία περίληψη.

Οι μουσουλμάνοι «κουβαλιούνται», στις χώρες μας, γιατί ΔΕΝ είναι ευχαριστημένοι:
στην Γάζα ..
στην Αίγυπτο .....
στη Λιβύη ....
στο Μαρόκο ....
στο Ιράν ....
στο Ιράκ ....
στην Υεμένη ...
στο Αφγανιστάν ...
στο Πακιστάν ....
στην Συρία ....
στον Λίβανο ....
......

Είναι, όμως, χαρούμενοι:
στην Αυστραλία ...
στον Καναδά ....
στην Αγγλία ....
στην Γαλλία ....
στην Ιταλία ....
στην Γερμανία ....
στην Σουηδία ....
στις ΗΠΑ ....
στην Νορβηγία ....
στην Ολλανδία ..
στην Δανία ....
..........

Βασικά, είναι χαρούμενοι σε κάθε χώρα, που ΔΕΝ είναι μουσουλμανική και είναι δυστυχισμένοι, σε κάθε χώρα, που είναι μουσουλμανική!
Και, φυσικά, για την δυστυχία, που βιώνουν, στις μουσουλμανικές χώρες, δεν κατηγορούν ούτε τo Ισλάμ, ούτε τις ηγεσίες τους, ούτε τον εαυτό τους!
Κατηγορούν τις χώρες, στις οποίες είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι!!!
Και επιθυμούν να τις αλλάξουν και να τις κάνουν σαν τις χώρες, από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν, επειδή, εκεί, ήταν δυστυχισμένοι!!!

Με συγχωρείτε, αλλά, ειλικρινά, δεν μπορούσα, ποτέ, να φανταστώ, το πόσο πολύ διεστραμμένα μπορούν να είναι τα μυαλά ορισμένων........

spirospero.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com