Υλικά συνταγής
- 2 φέτες μοσχαράκι γάλακτος (200γρ.)
- 1 κ.γ. πιπέρι πράσινο και κόκκινο
- 1 πρέζα μπαχάρι
- 1 αυγό
- ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
- 2-3 κ.σ. αλεύρι
- 30γρ. βούτυρο
- αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.
grizosgatos.blog@gmail.com
(b)
ΑπάντησηΔιαγραφή