Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο 8χρονος που έβγαλε 1,3 εκατ. δολάρια ανεβάζοντας βίντεο στο Youtube!(Βίντεο)

O Έβαν δεν  είναι ενα συνηθισμένο 8χρονο μιας και έχει καταφέρει να γίνει εκατομμυριούχος!
Είναι ο πρωταγωνιστής στο  κανάλι EvanTubeHD στο Youtube, στο οποίο ο πιτσιρικάς -με γκεστ σταρ την αδερφή του- κριτικάρει τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο.Από απλά παιχνίδια μέχρι τα κλασικά video games.
Αυτή τη στιγμή, βάσει των θεατών του, και των διαφημίσεων που τον ακολουθούν, ο Έβαν, έχει βγάλει περίπου 1,3 εκατομμύρια δολάρια.
Όλο αυτό ξεκίνησε σαν μια πλάκα ανάμεσα στον Έβαν και τον πατέρα του. Όπως είπε ο πατέρας του μικρού στο Newsweek, «τώρα πλέον όλα τα χρήματα πηγαίνουν στην τράπεζα και ανήκουν στα παιδιά μου για το μέλλον τους».
Αυτή τη στιγμή τα βίντεο του Έβαν συλλέγουν τη μία διαφήμιση μετά την άλλη. Υποστηρίζεται -και λόγω ηλικίας- από μια εξειδικευμένη ομάδα που κλείνει συμβόλαια με εταιρείες και διαφημιστές, στοχεύοντας πάντα στο μέγιστο κέρδος.

Τα, δε, βίντεό του φημίζονται για την πρωτοτυπία τους και για τον τρόπο που κριτικάρει τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών. Για να πάρετε ένα δείγμα της επιρροής που έχει ο Έβαν στους συνομηλίκους του, αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο που ακολουθεί έχει μέχρι τώρα 17,5 εκατομμύρια viewers και ανεβαίνει...

kontranews.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com