Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πέντε χώρες για να επισκεφτείτε με λιγότερα από 40 ευρώ τη μέρα

Αναζητάτε έναν ξεχωριστό προορισμό για την επόμενη απόδραση σας, στον οποίο δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία;

Η Huffington Post βρήκε και μας παρουσιάζει τη λίστα με τις πέντε χώρες, τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε, ξοδεύοντας λιγότερα από 40 ευρώ τη μέρα! Οι επιλογές θα σας καταπλήξουν!

Φίτζι


Στο μυαλό των περισσοτέρων τα Φίτζι κατατάσσονται στους πολυτελείς και άρα ακριβούς προορισμούς. Στην πραγματικότητα αποτελούν μια δημοφιλή ταξιδιωτική επιλογή, αφού σε αντίθεση με τους ακριβούς τους γείτονες, είναι οικονομικά.
Είναι αλήθεια ότι σε πολλά θέρετρα θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποιες χιλιάδες ευρώ για μια βραδιά, αλλά υπάρχουν και πολλοί ξενώνες και all-inclusive καταλύματα με 20 ευρώ τη βραδιά! Παράλληλα, οι μεταφορές στα γύρω νησιά δεν είναι αρκετές και οι παραλίες δεν έχουν είσοδο.
Μπορείτε να κολυμπήσετε σε παρθένες παραλίες, να κάνετε καταδύσεις και να απολαύσετε νόστιμα θαλασσινά, χωρίς να χρειαστεί να υποθηκεύσετε το σπίτι σας!

Καμπότζη


Η Καμπότζη είναι μια από τις κορυφαίες χώρες value – for – money. Τα πάντα εδώ είναι πολύ φθηνά! Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ιδιωτικό, κλιματιζόμενο δωμάτιο με 16 ευρώ, το παραδοσιακό φαγητό θα σας κοστίσει μόλις 2 ευρώ, ενώ και τα ευρωπαϊκά γεύματα έχουν κόστος κάτι περισσότερο από 5 ευρώ.
Αυτή η χώρα είναι ιδανική για ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό, ενώ αν θέλετε να ξοδέψετε 40 ευρώ την ημέρα θα ζήσετε σαν βασιλιάδες! Φιλικοί ντόπιοι, όμορφες παραλίες και εντυπωσιακά μνημεία ολοκληρώνουν την όμορφη εικόνα.

Πορτογαλία


Η Πορτογαλία είναι μια από τις οικονομικές πόλεις της Ευρωζώνης. Εδώ θα βρείτε όμορφες παραλίες, θα ακολουθήσετε τους δρόμους του κρασιού, θα θαυμάσετε το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, αλλά και τις ιστορικές της πόλεις σε τιμή ευκαιρίας!
Η Λισαβόνα είναι επίσης μία από τις πιο προσιτές πόλεις για να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Γνωριστείτε με τους φιλόξενους ντόπιους και δοκιμάστε νόστιμα εδέσματα με θαλασσινά και θα έχετε τον τέλειο προορισμό.

Περού


Οι περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται το Περού, θέλοντας να ανακαλύψουν την ιστορία των Ίνκας, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε σε αυτή τη χώρα.
Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον Αμαζόνιο, να επισκεφθείτε τις ερημικές παραλίες με λευκή άμμο της Mancora και να εξερευνήσετε τα ερείπια των Ίνκας σε άλλους προορισμούς, όπως το Moray και το Choquequirao.
Τα γεύματα θα σας κοστίσουν σπάνια πάνω από 4 ευρώ, ενώ θα βρείτε δωμάτια σε ξενώνες με περίπου 20 ευρώ τη βραδιά. Μάλιστα, αν πάτε στο Cuzco, μπορείτε να βρείτε προσφορές της τελευταίας στιγμής για το Μάτσου Πίτσου με έκπτωση ως και 50%.

Κίνα


Η Κίνα έχει συναρπάσει τους ταξιδιώτες από τότε που ο Marco Polo διέσχισε το δρόμο του μεταξιού. Κι ενώ οι μέρες που η Κίνα ήταν ένας πολύ φθηνός προορισμός, έχουν περάσει προ πολλού, η χώρα παραμένει ένας οικονομικός προορισμός με πολλές ευκαιρίες για εξοικονόμηση πόρων, ιδίως στην ύπαιθρο.
Έτσι θα βρείτε δωμάτια με λιγότερο από 16 ευρώ την ημέρα και φαγητό με 2 έως 4 ευρώ, καθώς και πολύ οικονομικές τοπικές συγκοινωνίες. Όσοι ταξιδεύουν στην Κίνα θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα με φιλικούς ανθρώπους, νόστιμο φαγητό, όμορφα βουνά, παραλίες και κοιλάδες σε προϋπολογισμό, που ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά!
news.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com