Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η «Συμμορία του καλοκαιριού» «έκλεψε» καρδιές στο Κατάκολο!Video

Μια φανταστική βραδιά έζησαν οι 1.500 περίπου θεατές που βρέθηκαν χθες το βράδυ στην προβλήτα του λιμανιού του Κατακόλου παρακολουθώντας τη συναυλία των Διονύση Σαββόπουλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Πάνου Μουζουράκη. Σε έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο και κάτω από το φως της Πανσελήνου το κοινό απόλαυσε την «Συμμορία Gagadin» που παρουσίασε ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό/απολαυστικό πρόγραμμα για πάνω από δύο ώρες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις…
Το Κατάκολο αποτέλεσε τον τρίτο σταθμό (σ.σ. μετά το Βεάκειο και την Λαμία), της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας της "Συμμορίας του Καλοκαιριού" που προσέφερε στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης πιο ανανεωμένοι από ποτέ, έβαλαν τα καλοκαιρινά τους και έστησαν ένα πάρτι με ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα που ενθουσίασε τον κόσμο!
Ακούστηκαν πολλές γνωστές επιτυχίες, γνώριμοι ήχοι και αγαπημένες μελωδίες, παλιά και νέα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες που ώθησαν τους φίλους και τους θαυμαστές των τριών τραγουδιστών να τραγουδάνε παρέα όλο το βράδυ σε μια "δυνατή" συναυλία με έντονα συναισθήματα και μοναδικές συγκινήσεις.
Μετά τον χαιρετισμό, ο Διονύσης Σαββόπουλος αποχώρησε από τη σκηνή παρέα με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, αφήνοντάς μας με τον Πάνο Μουζουράκη. Αυτός ξεκίνησε με πρώτο τραγούδι του το «Μαντάμ Μαντάμ», ενώ στη συνέχεια δεν έμεινε ούτε στιγμή στάσιμος. Δεν σταμάτησε να χορεύει και να δραματοποιεί τα τραγούδια του, κάνοντας το κοινό να τον αποθεώνει.
Στη συνέχεια ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ανεβαίνοντας στη σκηνή προέτρεψε τον Μουζουράκη να μείνει να τραγουδήσουν παρέα. Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί τα τραγούδια «Σαν Αμερικάνος» και «Έτσι κι αλλιώς». Με την αποχώρηση του Μουζουράκη από τη σκηνή, ο Μαχαιρίτσας ξεκίνησε να τραγουδάει το «Πόσο σε θέλω». Όλα τα τραγούδια που τραγούδησε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ήταν εξαιρετικά και πασίγνωστα δικαιολογώντας την αγάπη που του δείχνει το κοινό στη μουσική του πορεία.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος με τη σειρά του εμφανίστηκε στη σκηνή και «ταξίδεψε» το κοινό σε μία άλλη εποχή με το τραγούδι «Στη συγκέντρωση της ΕΦΕΕ», παρέα με τον Μαχαιρίτσα. Ο μεγάλος καλλιτέχνης τραγούδησε αρκετά από τα τραγούδια του, τα περισσότερα από αυτά πολύ γνωστά, όπως τα «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια», «Άγγελος Εξάγγελος», «Δημοσθένους Λέξις» και πολλά άλλα αγαπημένα καταχειροκροτούμενος.
Στο τελευταίο «κομμάτι» της συναυλίας οι τρεις τραγουδιστές βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί στη σκηνή κάνοντας ένα εξαιρετικό κλείσιμο. Τραγούδησαν παρέα πάρα πολύ γνωστά τραγούδια του Σαββόπουλου και του Μαχαιρίτσα («Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας και η Γυναίκα», « Συννεφούλα», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι» και «Σαν τον Καραγκιόζη»), σε ένα ιδανικό φινάλε μιας πανέμορφης μουσικής βραδιάς.

patrisnews.com
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com