Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πόσο κοστίζει η βουτιά στις πισίνες των αθηναϊκών ξενοδοχείων;

Μια "βουτιά εκτός πραγματικότητας" είναι από τις μικρές αστικές πολυτέλειες που μπορούν να μας αναζωογονήσουν. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε τα καλύτερα "χλωριούχα καταφύγια" της Αθήνας και σας παρουσιάζουμε το προφίλ τους, καθώς και χρηστικές πληροφορίες για την επίσκεψή σας σε αυτά.
Apollon Divani Palace

Apollon Divani Palace

4 πισίνες, ένας προορισμός: εξωτερική πισίνα με jacuzzi και θαλασσινό νερό, διαστάσεων, εξωτερική πισίνα με jacuzzi, εξωτερική παιδική πισίνα, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα διαστάσεων.
Ώρες λειτουργίας: 8 το πρωί με 8 το βράδυ οι εξωτερικές, 8 το πρωί με 10 το βράδυ η εσωτερική. Είσοδος: €35 και €25 για παιδιά έως 6 ετών. Σάββατο, Κυριακή και αργίες €50 και παιδιά €30. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η χρήση της παραλίας καθώς και η χρήση ξαπλώστρας, ομπρέλας, πετσέτας, αποδειτηρίων και ντουζιέρας. Ατού: Η εξωτερική πισίνα ειδικά διαμορφωμένη για παιδάκια, με διαστάσεις 11m x 4,5m
Πληροφορίες: Αγίου Νικολάου 10 και Ηλίου, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108911100, http://www.divanis.com/apollon


the-westin-athens-astir-palace-beach-resortAstir Palace Ίσως η πιο glamourous ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα. Νιώστε την απόλυτα relaxing εμπειρία με θέα τον Αργοσαρωνικό και απλώστε το κορμί σας στις σέζλόνγκ του ξενοδοχείου, δίπλα στην εξωτερική 25άρα πισίνα. Αν επιθυμείτε να κατεβείτε και στην πλαζ, μπορείτε να το κάνετε με το ίδιο εισιτήριο, όπως και να απολαύσετε γκουρμέ γεύσεις στα εστιατόρια του Αστέρα. Ώρες λειτουργίας: 10 το πρωί με 6 το βράδυ.  Είσοδος: Καθημερινές €40 και €20 για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, καθημερινές & Σ/Κ €85 και €42,50 με μπουφέ. Από τις 8 το βράδυ και μετά η πισίνα λειτουργεί μόνο για ποτό και φαγητό χωρίς είσοδο. Ατού: Η prive πισίνα για όσους επιθυμούν πιο "πριβέ" βουτιές! 
Πληροφορίες: Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108902000, http://www.astir-palace.com

Caravel pool0970 - Copy1915b0
Divani Caravel
Πισίνα στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου. Ηλιοθεραπεία με φόντο τον Λυκαβηττό και pool bar για να δροσιστείτε με το αγαπημένο σας κοκτέιλ.
Ώρες λειτουργίας: 7 το πρωί με 9 το βράδυ τις καθημερινές και 10 πρωί με 7 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα. Είσοδος: €30 για ενήλικες και €20 για παιδιά από 3 έως 12 ετών για Δευτέρα έως Παρασκευή, €40 για ενήλικες και €15 για παιδιά για τα Σαββατοκύριακα. Ατού: To The Peak Health Club and Spa, όπου μπορείτε να αφεθείτε σε θεραπείες και μασάζ, ή να ιδρώσετε στη σάουνα, πάντα με πανοραμική θέα. 
Πληροφορίες: Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, τηλ. 2107207000, http://www.divanis-caravel.com/


parkhotel
Athens Park Hotel
H Αλεξάνδρας έχει κι εκείνη μία μικρή όαση, στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Park. Στο καφέ μπαρ μπορείτε να παραγγείλετε χυμούς, κοκτέιλ, σαλάτες και ελαφριά σνακ.
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο: 10.30 με 18.00, Κυριακή έως Παρασκευή: 10.30 με 18.30 Είσοδος: Όλες τις ημέρες της εβδομάδας €25 για τους ενήλικες και €12,5 για τα παιδιά κάτω των 12 ετών με καφέ ή αναψυκτικό. Ατού: Η θέα! Λυκαβηττός, Τουρκοβούνια, Πεδίον του Άρεως, κι όταν έχει καλό καιρό το μάτι φτάνει μέχρι και τον Πειραιά. 
Πληροφορίες: Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, τηλ. 2108894500, http://www.athensparkhotel.gr


Classical Vouliagmeni SuitesClassical Vouliagmeni Suites Ειδυλλιακό τοπίο και χαλάρωση στην εξωτερική πισίνα, στο ισόγειο του ξενοδοχείου που θυμίζει πραγματικά νησί.
Ώρες λειτουργίας: 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Είσοδος: €15 όλες τις ημέρες της εβδομάδας και €7,5 για παιδιά 6-12 ετών. Ατού: Στο roof του ξενοδοχείου υπάρχουν 2 roof top jacuzzis για να χαλαρώσετε με τον/την σύντροφό σας και να χορτάσετε τη θέα της καταλάγανης θάλασσας και του καταπράσινου πευκοδάσους. 
Πληροφορίες: Πανός 8 και Χλόης, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 89 64 901, http://www.classicalhotels.com/vouliagmenisuites 


Grand Resort Lagonissi
Grand Resort Lagonissi

Μια grand πισίνα μέσα στη θάλασσα, και μάλιστα με θαλασσινό νερό, ένα ξύλινο ντεκ για «ντεκόρ» και γεύσεις από το εστιατόριο Poseidon συμπληρώνουν το μότο του resort:  Άνεση, πολυτέλεια και στυλ. Υπάρχει ακόμα και η κεντρική πισίνα, περιτριγυρισμένη από τους κήπους του ξενοδοχείου.
Ώρες λειτουργίας:
10 το πρωί με 6 το απόγευμα
Είσοδος: €25 καθημερινές, €50 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών.
Ατού:
Μπορεί η τιμή να είναι τσουχτερή, αλλά περιλαμβάνει ξαπλώστρα, ομπρέλα, χρήση αποδυτηρίων και πρόσβαση στις παραλίες του ξενοδοχείου. 
Πληροφορίες: 40ο χλμ Αθηνών-Σουνίου, τηλ. 2291076000, http://www.lagonissiresort.gr



SemiramisSemiramis Η απόλυτη πανδαισία χρωμάτων: πολύχρωμη πισίνα σε σχήμα μπιζελιού, πολύχρωμο γυμναστήριο και πολύχρωμοι χώροι! Ώρες λειτουργίας: 11 το πρωί με 7 το απόγευμα Είσοδος: €25 τις καθημερινές, €35 τα Σαββατοκύριακα. Παιδιά από 3-12 ετών 15€ τις καθημερινές και 20€ τα Σ/Κ με ξαπλώστρα, πετσέτα, καφέ ή αναψυκτικό. Ατού: Το πακέτο ημιδιαμονής 11.00-19.00 σε δίκλινο δωμάτιο, με €130 τα δύο άτομα και κολύμπι στην πισίνα.
Πληροφορίες: Χαρ. Τρικούπη 48, Κηφισιά, τηλ. 2106284400, http://www.yeshotels.gr/html/corporate-album-semiramis.html



hilton
Hilton
Σταθερή αξία η πισίνα του Hilton. Οι γευστικές τέρψεις που θα συνοδεύσουν τις βουτιές σας, περιλαμβάνουν cocktails, smoothies, σαλάτες και finger food από το Oasis Bar & Grill.
Ώρες λειτουργίας: 8 το πρωί με 9 το βράδυ.  Είσοδος: €25 τις καθημερινές και €40 τα Σαββατοκύριακα, παιδιά 6-12 ετών έκπτωση 50%. Οι 3 επισκέψεις κοστίζουν €70 (καθημερινές) και €100 (Σαββατοκύριακο). Οι 5 επισκέψεις κοστίζουν €100 (καθημερινές) και €150 (Σαββατοκύριακο). €17 τις καθημερινές 6-9 το βράδυ.  Ατού: Είναι η μεγαλύτερη πισίνα της Αθήνας! (25x15 μέτρα)
Πληροφορίες: Βας. Σοφίας 46, τηλ. 2107281000, http://www1.hilton.com


margi
The Margi
Το boutique ξενοδοχείο The Margi αποτελεί τοπ προορισμό για χαλάρωση το μεσημέρι στην πισίνα, και για κοκτέιλ το απόγευμα. Το βράδυ το lounge bar restaurant Malabar του ξενοδοχείου, σας ταξιδεύει σε νύχτες έθνικ και lounge!

Ώρες λειτουργίας: 10 το πρωί με 7 το απόγευμα Είσοδος: €25 Ατού: Η διακόσμηση με τις λευκές κουρτίνες να ανεμίζουν, τις μαξιλάρες, και το άσπρο-κόκκινο φόντο!
Πληροφορίες: Λητούς 11, Βουλιαγμένη, http://www.themargi.gr


Πηγή:www.monopoli.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com